Concertul regional de colinde " Slobozi-ne gazda-n casa!", ediția a II-a, organizat în parteneriat de Liceul Teoretic "Ioan Buteanu" Somcuta Mare si Asociatia Astra - Despartamantul Somcuta Mare, susținut de Primăria si Consiliul Local Somcuta Mare, a prilejuit o întâlnire de suflet în spiritul obiceiurilor si tradițiilor de Crăciun. Frumoasele colinde românești au rasunat prin glasuri de copii.

Citeşte mai mult

TABĂRA INTERNAȚIONALĂ MULTICULTURALĂ LA CORNEASA, ed. I - Primăria Șomcuta Mare și Primăria orașului Nadvirna, Ucraina

Citeşte mai mult

Festivalul "Valentin Băinţan" -ed. a IX-a

Citeşte mai mult

Parastas de pomenire a coriştilor decedați în perioada 1 dec 1918-1 sept 2018 urmat de festivitatea de dezvelire si sfințire a Monumentului cântecului coral de la Finteuşu Mare.

Citeşte mai mult

Corul “Cânturi din Chioar” Vălenii Şomcutei a participat, în luna iulie, la un eveniment de marcă, în localitatea Ermioni, Grecia. Este vorba despre un Festival Internaţional de Muzică Corală. Cei 28 de maramureşeni spun că a fost o experienţă pe cinste.

Citeşte mai mult

În perioada 2-15 iulie, la Vălenii Șomcutei a avut loc cea de-a X-a ediție - 2018 a “TABEREI DE ARTĂ VĂLENII ȘOMCUTEI” organizată de Fundația Culturală și de Caritate pentru Protecția Patrimoniului Cultural Național “CARPATICA”, președinte Ionel Vitoc.

Citeşte mai mult

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Maramureş HORI ŞI JOC ÎN MARAMUREŞ - ediţia a IV-a

Citeşte mai mult

Acest festival este la a doua ediție și este organizat de Asociatia Culturala Cioltisorul-presedinte Ioan Marchis, cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Somcuta Mare-primar Gheorghe Buda.Astfel, prin aceasta asociatie culturala, se incerca sa se readuca in sat și în zonă, traditiile culturale, prin angrenarea a cât mai multi tineri si de a face ca acest sat frumos sa fie cunoscut cel puțin la nivelul județului Maramureș și nu numai.

Citeşte mai mult

Asociația Corala''Buciumenii Chiuarului''a sărbătorit în 25 martie 2018 a doua ediție a Concertului de Muzică Religioasă ''LA PORȚILE CERULUI''si 85 de ani de la înfințarea corului
Asociația Mulțumeşte Parintelui paroh Ciprian Coza , Părintelui Consilier Virgil Jicăreanu, D-nei Virginia Irimuş ,D-sorei Raluca Iulia Micle.

Citeşte mai mult

Ziua femeii a fost sărbătorită cu mult entuziasm la Șomcuta Mare, în cadrul unui spectacol de anvergură desfășurat pe șcena Casei de Cultură ,,Aurel Buteanu”.

Citeşte mai mult

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.