Proces verbal 07.07.2013

Incheiat astazi 07.07.2013 cu ocazia sedintei extraordinare a Consiliului local al Orasului Somcuta Mare ce a avut loc in localitatea Valenii Somcutei.

La sedinta sunt prezenti domnul primar Talpos Florin Vasile, domnul viceprimar Buda Gheorghe, domnul secretar Toma Alin, 13 consilieri locali, lipsa fiind domnul consilier local Cotet Gheorghe si domnul Cioltea Dragomir, invitati domnul Gabriel Ardusatan, domnul Ardelean Teodor, domnul Vitoc Ionel.
Domnul secretar prezinta procesul verbal al sedintei anterioare si intrucat nu exista contestatii cu privire la continutul acestuia il supune aprobarii, fiind votat cu 13 voturi pentru.
Presedinte de sedinta este domnul consilier Buda Gheorghe.
Domnul viceprimar multumeste celor prezenti la sedinta sustinand ca este pentru prima data cand o sedinta a Consiliului Local are loc intr-o localitate apartinatoare Orasului Somcuta Mare. De asemenea suntem incantati ca la acesata sedinta care are pe ordinea de zi trei puncte importante pentru localitatea Valenii Somcutei, sunt prezenti cetateni si de asemenea domnul Vitoc Ionel un cetatean al orasului Cluj Napoca dar care este fiu al localitatii Valenii Somcutei. Domnul Vitoc Ionel este cel care organizeaza tabara de cultura de la Valenii Somcutei care a ajuns la a cincea editie.
Ordinea de zi este urmatoarea:
1. Proiect de hotarare privind insuirea proiectului tehnic al obiectivului de investitie Reabilitare Camin cultural din localitatea Valenii Somcutei, oras Somcuta Mare,
2. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului multiannual al obiectivului de investitie Reabilitarea Caminului Cultural din localitatea Valenii Somcutei, Oras Somcuta Mare,
3. Proiect de hotarare privind acordarea titlului de cetatean de onoare domnului VITOC IONEL.
Se aproba cu 13 voturi pentru.
Proiect de hotarare privind insusirea proiectului tehnic al obiectivului de investitie Reabilitare Camin cultural din localitatea Valenii Somcutei, Oras Somcuta Mare.
Domnul viceprimar prezinta proiectul de hotarare sustinand necesitatea adoptarii acestuia intrucat obiectul de investitie Reabilitare Camin Cultural, respectiv a celor doua cladiri precum si realizarea unei extinderi in vederea asigurarii unei functionalitati a acestuia, este esentiala pentru comunitate.
Se aproba cu 13 voturi.
Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului multianual al obiectivului de investitie Reabilitarea Caminului Cultural din localitatea Valenii Somcutei, Oras Somcuta Mare.
Domnul viceprimar prezinta proiectul de hotarare sustinand ca intrucat investitia nu poate fi realizata exclusiv din sumele alocate in acest an este necesar, potrivit prevederilor legale in vigoare, sa fie aprobat un buget multianual prentru realizarea acestuia.
Se voteaza cu 13 voturi pentru.
Proiect de hotarare privind acordarea titlului de cetatean de onoare domnului VITOC IONEL.
Domnul primar sustine ca suntem onorati sa acordam titlul de cetatean de onoare al Orasului Somcuta Mare domnului Vitoc Ionel ca semn de recunoastere pentru promovarea culturala a localitatii Valenii Somcutei.
Domnul Vitoc Ionel multumeste pentru onoarea de a fi desemnat ca cetatean de onoare al acestei localitati intrucat originile sale sunt din aceasta localitate.
Domnul Gabriel Ardusatan il felicita pe domnul Vitoc Ionel pentru faptul ca a fost declarat cetatean de onoare al Orasului somcuta Mare.
Domnul deputat Teodor Ardelean il felicita pe domnul Vitoc Ionel sustinand ca un asemenea cetatean ar onora fiecare localitate.
Domnul Alb Vasile Dorinel il felicita pe domnul Vitoc Ionel pentru faptul ca a fost declarat cetatean de onoare al Orasului Somcuta Mare, localitatea Valenii Somcutei.

Presedinte de sedinta
Buda Gheorghe

Contrasemneaza – Secretar
Toma Alin Florin

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.